Βιογραφικό

/Βιογραφικό

Παπάς Μιχάλης

O Παπάς Μιχάλης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και αποφοίτησε από το λύκειο Νεοχωρίου με άριστα.

Σπούδασε ιατρική στο UMF of Bucharest και αποφοίτησε με βαθμό λίαν καλώς 8,22.

Ειδικεύτηκε στη γενική χειρουργική για ένα χρόνο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και στη συνέχεια, στην πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, από το 1999 έως το 2005, απ’ όπου πήρε την ειδικότητα της ορθοπεδικής χειρουργικής και τραυματολογίας.

Συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του σε Ευρωπαϊκά κέντρα.

Είναι μέλος της American academy of orthopedic surgeon (AAOSTM) της ESSKA, EFORT EEXOT.

Είναι εξειδικευμένος γιατρός μικροχειρουργικής και χειρουργικής άκρας χειρός, πιστοποιημένος από την ΚYFFON SWEDEN στην αντιμετώπιση των οστεοπορωτικών καταγμάτων σπονδυλικής στήλης με μπαλόνι. Είναι άρτια εκπαιδευμένος σε όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης οστεοαρθρίτιδας γόνατος-ισχίου με τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας (navigation and naviorobotic surgery).

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πληθώρα συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και στη συγγραφή μεγάλου αριθμού άρθρων που δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Συμμετέχει στην οργάνωση για την ηθική στην ιατρική.

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΙΧΑΛΗ

«Η μακροχρόνια εμπειρία μου, καθώς και η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση, έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων των ασθενών μου.»

Κλείστε ραντεβού online ή επικοινωνήστε μαζί μας.